XX Girls Weekend!

XX_Gorls_Weekend
Tjejer nu har ni chansen att delta i ÅRETS TJEJHELG! ! I snösäkra Saxnäs bokar vi upp hotellet för en tjejhelg med skoterkörning, god mat och härlig stämning! Eftersom att trycket på XX Freeride Camp var enormt så har vi lyssnat på önskemål om fler tillfällen att träffas – och arrangerar därför XX girls weekend helgen innan årets XX Camp går av stapeln!

Utöver en tjejhelg i toppklass har ni även möjlighet att delta i en av årets roligaste tävlingar – det är inget måste, men absolut värt att överväga ;) Tävlingen är fylld av utmaningar, vi har aldrig gjort det här förr så det är en utmaning för oss också =)

Upplägg: Deltagande sker i lag om minst 2 pers max 6/personer/lag. En klass för alla, oavsett motor eller terrängfordon.

Tävlingen går ut på att ni vid start får GPS koordinater till 5 stycken checkpoints som ska besökas och där fotar ni laget inkl. kontroll och laddar upp bilden på Instagram och taggar med #xxgirlsweekend #xxtreasurehunt #ertlagnam. Bilderna kontrolleras senare för att få godkänt.

Vid varje checkpoint finns tre små paket, varje paket har ett nummer 1-3. Det är er chans att plocka extra poäng. Kommer ni först till en kontroll, se till att plocka paketet med nummer 3 = det ger er 3 extra poäng. Så se till att vara snabb och att inte köra till samma kontroll som många andra.

Utöver orienteringen så får ni några utmaningar som ska uppfyllas. Även utmaningarna ska fotas och laddas upp på Instagram (räcker om en i ert lag gör det men se till att den har en öppen profil) och taggas med #xxgirlsweekend #xxchallange #ertlagnamn

Det lag som har besökt flest kontroller och plockat flest extra poäng vid kontrollerna och utmaningarna vinner. OBS! Allt material och alla uppladdningar som kommer in efter målgång kl 17:00 räknas inte in i tävlingen. Tävlingen är alltså en mix av orientering och utmaningar.

Start och målgång sker på Saxnäsgårdens parkering. Vid start får lagen koordinaterna till alla kontroller samt utmaningarna som kan få er att ta hem segern i XX Challange!

 

HÄR kan ni anmäla er!

 

Schema

Fredag 12/2

Ankomst 17.00-21.00

Fri tillgång till relaxavdelningen med pool och bastu 15.00-20.00.

 

Lördag 13/2

Gemensam frukost 07.30.

Förarmöte 09.00

Avfärd 09.30

Lunch på Saxnäsgården, alt. gör matsäck vid frukosten och ta med ut.

Målgång och inlämning av ev. kontroller samt uppladdning av bilder senast 17.00

Fri tillgång till relaxavdelningen med pool och bastu 15.00-20.00

Bankett med prisutdelning 19.30 (dryck ingår ej)

Afterskoter

 

Söndag 14/2

Frukost 07.00-10.00.

Hemfärd.

 

Glöm inte att alla lagmedlemmar måste skriva in samma lagnamn vid anmälan.

Saknar ni GPS? Försök låna en till tävlingen alt. kan din telefon kanske användas? Hör av er till oss om ni inte får tag i en GPS så kanske vi kan hjälpa er.

Vill ni vara med på årets tjejhelg men inte utmana dig med XX Freeride Challange? Anmäl dig men istället för att fylla i lagnamn skriv att du inte vill delta i tävlingen. Då får du njuta av härlig åkning i ett av Sveriges bästa skoterområden och träffa likasinnade tjejer.

Pris:

Hotellrumsboende:  2320kr/person

I priset ingår: Anmälningsavgiften till tävlingen boende 2 nätter i hotellrum/stuga, frukost lördag & söndag, lunch och middag på lördag. Egna sängkläder medtages till boende i stuga.

Efter inskickad anmälan skickas en bekräftelse samt information kring betalning till er på den mejl ni angett i anmälan.

Regler:

  • Deltagare skall ha hjälm, goggles och ryggplatta. GPS med möjlighet att knappa in givna koordinater.
  • Telefon för att ”checka in” vid kontrollerna. (Telefon är även en del i säkerheten, för att kunna ringa efter hjälp om nödvändigt.)
  • Snöskotern skall vara ställd ”i trafik” samt trafikförsäkrad. Ingen begränsning på utrustning och effekt.

Deltagande sker på egen risk.

Vid frågor kontakta: info@xxfreeriders.se

VÄLKOMNA TILL ETT AV ÅRETS GRYMMASTE EVENT