XX Freeride Camp 2016

[av_two_third first]

[av_heading tag=’h6′ padding=’10’ heading=’XX Freeride Camp 2016′ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
XX Freeride Camp är tillbaka för tredje gången och trycket är starkare än någonsin bland tjejer och snöskoter – och vi är taggade som aldrig förr.

Vi gläds åt att vår vision att inspirera andra tjejer att gilla livsstilen på snöskoter växer sig starkare och närverket börjar bli enormt. Go girls!

Därför hoppas vi att ni är många som vill delta på årets största och mest omtalade tjejevent – XX Freeride Camp.

Vad som gör XX Camp unikt är att alla är välkomna, oavsett märke och kunskapsnivå och att vi har turen att ha Stephanie Schwartz med oss från Revelstoke i Kanada. Stephanie håller i flera ”Ladies Clinics” över hela världen, främst i Kanada och USA.

Campet är ett unikt tillfälle för dig som är backcountry- och friåkningsintresserad att utvecklas i din körning, uppleva fartfyllda dagar och umgås med tjejer som delar samma intresse.

Som deltagare kommer du att köra skoter i grupp på dagtid, genomgå en kortare lavinutbildning, ta del av tekniktips samt erbjudas provkörning av 2016-modeller av Ski-doo och Lynx. Kvällarna bjuder på mingel, bastu, badtunna, poolhäng och middag tillsammans, och sist men inte minns XX After Party.

På plats har vi vårt XX Crew som hjälper oss göra din upplevelse på XX Freeride Camp till den bästa. Om du inte tror oss? Ta en titt på hur det sett ut föregående år ;)

Vi delar upp Campen efter körvana och erfarenhet för att ha möjlighet att anpassa nivån utifrån gruppens behov. Nytt för i år är att båda Campen är lika många dagar/kvällar.

  • Camp 1 är för dig som är nybörjare inom lössnökörning och vill testa på skogs- och friåkning.
  • Camp 2 är för dig som har körvana och behärskar grunderna inom skogs- och friåkning. Här förväntas du klara av att utföra en ”pudersväng” och få upp skotern på skrå.

Krav för deltagande (gäller båda Campen): 

Fyllda 16 år med giltigt förarbevis för snöskoter.
Egen skoter, minst 144” lång.
Egen personlig utrustning. Hjälm, spade och såg är ett måste. Gärna lavinutrustning, det vill säga transceiver och sond.

Datum:
Eventet äger rum vid två tillfällen v.7, 2016.
Camp 1 = 16 – 18/2
Camp 2 = 18 – 21/2

Var:
Saxnäsgården Hotell & Konferens, Saxnäs, Vilhelmina. Ni hittar deras hemsida här.

Saxnäs ligger i södra Lapplandsfjällen. Det tar ca 4 timmar med bil/buss från Umeå, Östersund eller Ö-vik. Vilhelmina ligger efter E45:an. Från Vilhelmina till Saxnäs tar det ca 1,5 h med bil.

Pris:
Camp 1: 3270:- (Frukost, lunch, middag, bastu, badtunna & poolhäng, lavinutbildning samt hotell 2 nätter ingår)
Camp 2: 4490:- (Frukost, lunch, middag, bastu, badtunna & poolhäng, lavinutbildning samt hotell 3 nätter ingår)

Anmälan:
Biljetterna till Camp 1 släpps den 23 oktober kl. 09.00.  (FULLBOKAT) Vill du ställa dig på kö? Skriv upp dig här
Biljetterna till Camp 2 släpps den 24 oktober kl. 09.00. (FULLBOKAT) Vill du ställa dig på kö? Skriv upp dig här

Länk till bokningen kommer ni hitta på den här sidan. OBS! Begränsat antal platser! 30 st/Camp.
Vi använder ett bokningssystem som heter Simple Sign Up.

Vi hoppas på att få se dig i Saxnäs i februari!

Frågor?
Kontakta oss
For information in English, please contact us 

/Erika Lindblad & Caroline Ohlsson
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_image src=’https://xxfreeriders.se/wp-content/uploads/2015/09/XX_3rd1.png’ attachment=’879′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_third]